Boek eens een Tiny House in Nederland

Aboutthaibusiness

Ineens waren ze overal: Tiny houses. In sommige steden zien beleidsmakers tiny houses als dé oplossing voor het woningtekort. In duurzaamheidskringen wordt het tiny house gezien als een antwoord op veel milieuproblemen. Anderen zien het tiny house als een manier om een eenvoudiger leven te leiden, waar meer ruimte is voor de dingen die er echt toe doen.

Wat is een tiny house?

In essentie is een tiny house niets meer of minder dan een klein huisje. Volgens de officiële definitie is een tiny house een woning van 37 vierkante meter of minder. Dat is klein, erg klein. Maar de tiny house movement is erg creatief gebleken, waardoor je zelfs in zo’n klein huisje alles kwijt kunt wat je in een huis nodig hebt. Een tiny house is dus een volwaardige woning, inclusief slaapruimte, keuken, sanitair en woonkamer.

Een tiny house in Nederland is perfect voor je vakantie

De tiny house-beweging is in gang gezet door idealisten. Maar ondanks alle ontwikkelingen is een tiny house niet voor iedereen geschikt als woning. Dat betekent niet dat tiny houses zijn voorbehouden aan idealisten zonder kinderen, want mensen ontdekten al snel dat tiny houses ook perfect zijn als vakantieverblijf. Vergelijk het maar eens met een (ruime) tent. Die is vaak ook niet al te groot. Toch blijk je in een tent prima te kunnen verblijven.

Een tiny house biedt stukken meer comfort dan een (luxe) kampeertent. Het is daardoor perfect voor wie op zijn of haar vakantie wil genieten van het buitenleven, zonder in te leveren op de gemakken van het moderne leven. En in Nederland zijn voldoende tiny houses zodat iedereen ervan kan genieten.

Waar boek je een tiny house?

Lijkt het jou ook leuk om een tiny house in Nederland te boeken voor een weekendje weg of voor je zomervakantie? Bezoek onze site voor een selectie van betrouwbare tiny houses in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte tiny house bestaat. Maar geloof ons niet op ons woord. Laat je gewoon overtuigen door het aanbod op www.glampings.nl. 

https://glampings.nl/tiny-houses