About Thai Business
Image default
Offers

Usenet staat voor uw internetvrijheid

Het is een populaire term onder de allesweters; Usenet, maar wat is het eigenlijk? Wij leggen je niet alleen uit wát het is, maar ook wat jij er mee kunt doen. Usenet is een wereldwijd verdeeld, binair internetnetwerk. Het is ontworpen van de traditionele, open-toegang netwerkarchitectuur van het UNIX-gebaseerde Unix-to-GNU-systeem. Usenet heeft veel collecties webpagina’s, die allemaal gearchiveerd zijn in de vorm van artikelen. De Usenet is een essentiële hulpbron geworden voor onderzoekers en internetgebruikers. Sommige Usenet-servers zijn verbonden met internet dienstaanbieders zoals DSL- of kabelverbindingen. Het verschil tussen usenet en torrents is de manier waarop je bestanden download. Torrents maken gebruiken van een P2P (peer-to-peer) netwerk, dat houdt in dat je bestanden download van andere gebruikers.

Hoe werkt de software eigenlijk?

Op ieder forum worden andere onderwerpen besproken, andere discussies aangegaan en verschillende bestanden gedeeld. Al deze informatie is gebundeld in Usenet. De meeste Usenet-servers bieden bestandsdownload mogelijkheden aan. Er zijn verschillende manieren om bestanden van Usenet-servers te downloaden. Eén manier is de conventionele dial-up-methode, waarbij de Usenet-provider verbinding maakt met de computer op het netwerk, waar gebruikers selecties bestanden maken om het te downloaden. Een andere methode is de Usenet-spiegel, waarin meerdere exemplaren van een bestand worden opgeslagen in de computer van de gebruiker. De derde manier om te downloaden is via het bestandsoverdracht protocol, ook bekend als FTP, het meest voorkomende protocol dat wordt gebruikt voor het delen van bestanden bij gebruikers.

Usenetabbonementen 

De abonnementen voor deze dienst worden door veel partijen aangeboden. Wij bevelen hier ViperNews voor aan. Waarom? Zij bieden diensten van hoge kwaliteit aan en diverse Usenetpakketten. Deze partij hecht waarde aan jouw privacy en veiligheid. Daarom bieden zij een gratis, beveiligde SSL en TLS codering aan bij elk van hun pakketten. Bekijk hun website voor meer informatie. U kunt ook altijd telefonisch contact met hen opnemen!

https://www.vipernews.com/nl/